Information about the Desert City Poetry Series, contemporary poetry & poetics, and poetry readings & events in central North Carolina.

Friday, May 20, 2005

CARRBORO POETRY FESTIVAL!!!!! PT. 2!!!




Below is the festival's reading schedule for May 21 & 22 2005.



+++++++++++++++++++++++++++
Saturday May 21 12 PM - 9 PM
+++++++++++++++++++++++++++


Session A 12 PM - 1:30 PM
12:00 OPENING
12:15 Amy King
12:30 Julian Semilian
12:45 Sue Soltis
1:00 Todd Sandvik
1:15 Mel Nichols

1:30 15 MIN BREAK


Session B 1:45 PM - 2:50 PM
1:45 INTRO
1:50 Ken Rumble
2:05 Tanya Olson
2:20 Mary Margaret Sloan
2:35 Joseph Donahue

2:50 35 MIN BREAK


Session C 3:25 PM - 4:30 PM
3:25 INTRO
3:30 Standard Schaefer
3:45 Rod Smith
4:00 Evie Shockley
4:15 Tony Tost

4:30 15 MIN BREAK


Session D 4:45 PM - 5:50 PM
4:45 INTRO
4:50 Dasan Ahanu
5:05 Allyssa Alexandra Wolf
5:20 Linh Dinh
5:35 Dale Smith

5:50 BREAK


Session E 7:30 - 9 PM
7:30 INTRO
7:45 Carl Martin
8:00 Lee Ann Brown
8:15 Philip Nikolayev
8:30 Harryette Mullen
8:45 Christian Bök


++++++++++++++++++++++++++
Sunday May 22 12 PM - 6 PM
+++++++++++++++++++++++++++


Session F 12 PM - 1:30 PM
12:00 INTRO
12:15 Mack Ivey
12:30 Joanna Catherine Scott
12:45 Paul Jones
1:00 Chris Vitiello
1:15 Amy Carroll

1:30 15 MIN BREAK


Session G 1:45 PM - 2:50 PM
1:45 INTRO
1:50 Gabriel Gudding
2:05 Hoa Nguyen
2:20 Murat Nemet-Nejat
2:35 Patrick Herron

2:50 35 MIN BREAK


Session H 3:25 PM - 4:30 PM
3:25 INTRO
3:30 Reb Livingston
3:45 Hristo Ivanovski
4:00 Andrea Selch
4:15 Randall Williams

4:30 15 MIN BREAK


Session I 4:45 PM - 6 PM
4:45 INTRO
4:50 Heidi Lynn Staples
5:05 Daniel J. Wideman
5:20 Marcus Slease
5:35 Tessa Joseph
5:50 CLOSING

1 Comments:

Blogger Erin Monahan said...

I just stumbled on to your site through technorati, just thought you might be interested in getting listed on NCBlogs. There are quite a few of them there that are poetry related. Great blog, I'll be back, definitely. Wish I hadn't missed the festival though!

6/1/05, 1:01 PM

 

Post a Comment

<< Home